Pastelleren

Prachtige resultaten zijn ook te behalen door het goed leren werken met fraaie pastelkrijt kleuren op speciaal pastelpapier of fluweelpapier. Als u dit aanspreekt, dan is het volgen van de cursus Pastelleren voor u bedoelt. U zult verheugd zijn om al in een korte periode mooie pastels te kunnen maken.

In de groep word er uitsluitend met opdrachten gewerkt. Dit heeft als grote voordelen dat de deelnemers maximaal kunnen profiteren van het voordoen door de docent en men ook van elkaar veel kan leren. Daarbij komt dat de docent een grote ervaring heeft in groeps opdrachten en individuele begeleiding sinds 1973. Ook tijdens de uitwerking van een groeps opdracht word u ook individueel begeleid met inachtneming van uw persoonlijke instelling en wensen. Daardoor zijn de resultaten per les optimaal en u zult bemerken dat u snel zult opschieten met de vorderingen per les!

U zult o.a. leren kleurenmengen, compositie opbouw, kleur- en toonverhoudingen, lichten en schaduwen, stofuitdrukking, werken met pastelpotlood, detailleren, fouten herstellen en afwerken. Ook het goed leren fixeren en conserveren van een pastel komt uiteraard aan de orde.

Pastelleren vormt ook een uitstekende voorbereiding voor het leren schilderen met olieverf en/of acrylverf. Andersom kan ook, wie goed kan olieverf- en/of acrylverf schilderen kan doorgaans ook na enige oefeningen een fraaie pastel maken.
Meld u aan voor een vrijblijvende gratis proefles! Wij heten u van harte welkom bij Atelier Pro Arte.

Cursustijden

  • Vrijdagmorgen van 09.30 tot 12.15 uur
  • Maandagavond van 19:30 tot 22:15 uur

De cursus start alleen bij voldoende aanmeldingen.

Zie ook: Kalender

Cursusgeld voor niet-leden:

  • Pastelleren – 8 lessen voor € 80,-

Cursusgeld voor leden:

  • Pastelleren – 8 lessen voor € 40,-

Kosten voor leden en niet-leden:

  • Koffie en thee à € 0,60

Er is geen opzegtermijn van toepassing. Het cursusgeld moet voorafgaand aan de cursus betaald worden.

Aanmelden:

Advertenties
%d bloggers liken dit: