Atelier

Foto atelier

Vanzelfsprekend is ons atelier voorzien van een royaal aantal ezels met aflegtafeltje. Voor de tekenaars en aquarelschilders zijn er tafels. Ook iets schuin staande borden om op te tekenen zijn aanwezig.
Een overheadprojector kunt u gebruiken voor het overnemen van een foto of tekening die u zou willen vergroten. Er is een computer aanwezig waarmee de docent zijn les kan ondersteunen (denk bijvoorbeeld aan de principes van perspectief en ruimtelijke verhoudingen).

 

Gebruiksmaterialen zoals plakband, papier, kladpapier en dergelijke zijn gratis te gebruiken. Natuurlijk zijn produkten als verdunner, fixeermateriaal en daarbij behorende hulpmiddelen aanwezig. U kunt een föhn gebruiken om uw aquarel wat sneller te laten drogen. Er zijn ook enkele artikelen te koop, zoals tekenborden, klemborden en dergelijke benodigdheden voor zover de voorraad strekt.

Schilderijen die nog niet ‘af’ zijn kunt u veilig opbergen in een speciaal rek in het atelier. Fixeren van tekeningen en finishen van schilderijen en pastels gebeurt onder toezicht en met behulp van de docent, in of bij het atelier.

Advertenties
%d bloggers liken dit: