De docenten

HenkMartinHollebeek

Henk Martin Hollebeek heeft zijn opleiding genoten aan onder andere de Haagse Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. Hij is sedert 1973 als leraar actief en sinds 1990 aan Vereniging Atelier Pro Arte als docent verbonden. Zijn vaardigheden liggen niet alleen bij olieverf- en acrylschilderen. Alle andere technieken (pasteltekenen, aquarel, lithografie, etsen en grafiek) zijn hem bekend en vertrouwd. Hij is professioneel fotograaf, ook retouche en andere bewerkingen van foto’s zijn hem bekend.
Henk is bij Vereniging Atelier Pro Arte actief bij het individueel begeleiden op de dinsdagmorgen en -middag, woensdagmorgen en -avond, donderdagavond.
Meer informatie: https://www.henkmartinhollebeek.exto.nl.

 

 

Hans Verbeek

Hans Verbeek (1959) verzorgt sinds 2016 portretlessen bij Vereniging Atelier Pro Arte. Hij is een veelzijdig tekenaar, schilder, illustrator en grafisch vormgever. In zijn schilderwerk legt hij zich toe op portretten. Bij voorkeur werkt hij met olie- of acrylverf. Tevens tekent hij portretten in potlood. Hans schildert portretten in opdracht in binnen- en buitenland.

Hij volgde lessen van veel verschillende docenten, hij beschouwt zichzelf voornamelijk als autodidact.

In zijn schilderwerk legt hij zich toe op portretten als vrij werk en in opdracht in binnen- en buitenland. Daarnaast werkt hij als tekenaar, illustrator en grafisch vormgever.

Zijn kennis en kunde deelt hij graag. Hij kijkt ernaar uit je bij zijn lessen te ontmoeten en samen de uitdaging van portret aan te gaan!

informatie: http://www.hansverbeek.eu

Advertenties
%d bloggers liken dit: