De docenten

HenkMartinHollebeek

Henk Martin Hollebeek heeft zijn opleiding genoten aan onder andere de Haagse Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. Hij is sedert 1973 als leraar actief en sinds 1990 aan Vereniging Atelier Pro Arte als docent verbonden. Zijn vaardigheden liggen niet alleen bij olieverf- en acrylschilderen. Alle andere technieken (pasteltekenen, aquarel, lithografie, etsen en grafiek) zijn hem bekend en vertrouwd. Hij is professioneel fotograaf, ook retouche en andere bewerkingen van foto’s zijn hem bekend.
Henk is bij Vereniging Atelier Pro Arte actief bij het individueel begeleiden op de dinsdagmorgen en -middag, woensdagmorgen en -avond, donderdagavond.
Meer informatie: https://www.henkmartinhollebeek.exto.nl.

 

 

Hans Verbeek

Hans Verbeek (1959) verzorgt sinds 2016 portretlessen bij Vereniging Atelier Pro Arte. Hij is een veelzijdig tekenaar, schilder, illustrator en grafisch vormgever. In zijn schilderwerk legt hij zich toe op portretten. Bij voorkeur werkt hij met olie- of acrylverf. Tevens tekent hij portretten in potlood. Hans schildert portretten in opdracht in binnen- en buitenland.

Hij volgde lessen van veel verschillende docenten, hij beschouwt zichzelf voornamelijk als autodidact.

In zijn schilderwerk legt hij zich toe op portretten als vrij werk en in opdracht in binnen- en buitenland. Daarnaast werkt hij als tekenaar, illustrator en grafisch vormgever.

Zijn kennis en kunde deelt hij graag. Hij kijkt ernaar uit je bij zijn lessen te ontmoeten en samen de uitdaging van portret aan te gaan!

informatie: http://www.hansverbeek.eu


Jaap Koetje
Het stimuleren of ‘wakker maken’ van de eigen ideeen wereld en het begeleiden naar het maken van een kunstwerk geeft mij persoonlijk als beeldend kunstenaar nog steeds inspiratie. 
 
In 1983 studeerde ik af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag. Vanaf 1994 geef en gaf ik met veel plezier les . oa Bij De VAK, centrum voor de kunsten te Delft en Vlaardingen. En aan een school binnen een jeugdgevangenis te Sassenheim als docent beeldende vorming.
 
Mijn eigen werk bestaat uit samengestelde beelden. De technieken, die ik gebruik zijn heel verschillend, soms grafiek en schilderen  dan weer installaties met een kynetische inslag middels het Land Art Collectief. (Een groep van 4 collega kunstenaars)

Tijdens de lessen laat ik werk van professionele schilders zien waar ik ook opdrachten aan verbind die je zou kunnen doen. Behalve dat het zeer belangrijk is je uit te dagen je te ontwikkelen in het experiment van het tekenen en schilderen, is het ook heel belangrijk dat je plezier beleeft aan het maak proces en je je lekker voelt in de groep. 
   
Wil je meer over mij weten ga dan naar: http://www.jaapkoetje.nl/jaapkoetje.nl/2._Jaap_Koetje.html
Advertenties
%d bloggers liken dit: