Beginner

Wilt u in een korte periode leren tekenen en schilderen? Dan is de beginnerscursus voor u bedoeld! U zult de basis leren van tekenen en diverse media, zoals bijvoorbeeld olieverf/acrylverf schilderen.

Er zal uitsluitend met opdrachten worden gewerkt. Dit heeft als groot voordeel dat u allen dezelfde materialen gebruikt en er dezelfde onderwerpen worden behandeld. Daardoor is de begeleiding van de docent maximaal zodat iedere deelnemer zeer ruime aandacht krijgt en u per les veel kunt leren en het geleerde direct in de praktijk brengt (bijvoorbeeld door oefeningen thuis).

Ook leert u veel van elkaar tijdens de lessen. Aan het eind van iedere les is er een nabespreking over de persoonlijke resultaten.
De docent zal veel technieken voordoen. Iedere discipline zal grondig worden behandeld en u zult merken dat deze cursus de beste basis vormt om vervolgcursussen te volgen. Deze zijn bedoeld voor gevorderden.

Alle verschillende materialen zullen de volle aandacht krijgen, met ook een korte theoretische uitleg.
Al met al is de beginnerscursus voor u als starter een fantastische mogelijkheid om in korte tijd iets moois te vervaardigen en daar trots op te zijn! Meld u aan voor een gratis proefles!

Cursustijden

Zie Kalender

De cursus start alleen bij voldoende aanmeldingen.

 

Bekijk het lesrooster voor het volledige ingeplande lesaanbod.

Aanmelden:

Advertenties
%d bloggers liken dit: