Aquarelleren

De Aquarelcursus is bedoeld voor u, die wilt leren werken met prachtige, transparante kleuren die worden gewassen met penseel en water. Aquarelleren is populair en u zult ongetwijfeld via afbeeldingen of exposities de zeer fraaie resultaten hebben gezien.
De docent geeft reeds sinds 1973 individuele begeleiding in leren aquarel schilderen aan cursisten en met veel succes. Tijdens de cursus wordt er uitsluitend met opdrachten gewerkt, dit heeft als voordeel dat men allemaal aan hetzelfde project bezig is. Op die manier kan men maximaal profiteren van wat de docent voordoet en men kan dan ook heel veel leren van elkaar. Aan het einde van iedere les is er een persoonlijke bespreking van de resultaten.
U leert het opspannen van het aquarelpapier, kleurenmengen, de grote verscheidenheid aan penselen leren gebruiken, leren wassen, vlot en spontaan, het gebruik leren van zout en andere bijvoegingen, en de aquarel te voltooien.
Al na een korte periode zult u mooie aquarellen kunnen schilderen en steeds zult u verrast staan over de vermeerdering van uw ervaring en de nog meer fraaie resultaten!
Cursustijden
  • Vrijdagmorgen van 09.30 tot 12.15 uur
  • Maandagavond van 19:30 tot 22:15 uur

De cursus start alleen bij voldoende aanmeldingen.

Cursusgeld voor niet-leden:

  • Aquarelleren – 12 lessen voor € 120,-

Cursusgeld voor leden:

  • Aquarelleren – 12 lessen voor € 60,-

Kosten voor leden en niet-leden:

  • Koffie en thee à € 0,60

Er is geen opzegtermijn van toepassing. Het cursusgeld moet voorafgaand aan de cursus betaald worden.

Aanmelden:

Advertenties
%d bloggers liken dit: